Cuixetes de pollastre a la cervesa

Cuixetes de pollastre a la cervesa

Cuixetes de pollastre a la cervesa, amb amanida de ruca i pera. Video amb el pas a pas, i ingredients per a 4 persones.

Que vagi de gust!

Ingredients per a 4 persones:

  • 4 cuixes i 4 cuixots de pollastre
  • 2 cebes grans
  • 2 pastanagues
  • 2 tomàquets de pera o de branca
  • 2 alls
  • 1 cervesa artesasa
  • una mica de brou o d’aigua
  • 1 fulla de llorer

Preparació

  1. Agafem una cassola i hi posem un bon raig d’oli i un parell d’alls amb pell. Enrossim a foc viu els talls de pollastre prèviament salats.
  2. Quan estiguin rossos hi afegim la ceba trossejada a talls no massa petits i abaixem el foc. Sofregim i remenem una estona.
  3. A continuació hi afegim la pastanaga tallada a rodanxes, sofregim una mica i tot seguit el tomàquet tallat a quarts. Remenem i deixem coure 5 minuts més.
  4. Afegim la cervesa i apugem el foc per tal que s’evapori l’alcohol. Compte amb la quantitat de cervesa que ens pot quedar amarg.
  5. A continuació una mica de brou o d’aigua, la fulla de llorer i els brins de safrà.
  6. Abaixem el foc i deixem que faci xup-xup uns 25-30 minuts.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*