Cuixetes de pollastre a la cervesa
Cuixetes de pollastre a la cervesa, amb amanida de ruca i pera. Video amb el pas a pas, i ingredients per a 4 persones.
Que vagi de gust!
Ingredients per a 4 persones:
- 4 cuixes i 4 cuixots de pollastre
- 2 cebes grans
- 2 pastanagues
- 2 tomàquets de pera o de branca
- 2 alls
- 1 cervesa artesasa
- una mica de brou o d’aigua
- 1 fulla de llorer
Preparació
- Agafem una cassola i hi posem un bon raig d’oli i un parell d’alls amb pell. Enrossim a foc viu els talls de pollastre prèviament salats.
- Quan estiguin rossos hi afegim la ceba trossejada a talls no massa petits i abaixem el foc. Sofregim i remenem una estona.
- A continuació hi afegim la pastanaga tallada a rodanxes, sofregim una mica i tot seguit el tomàquet tallat a quarts. Remenem i deixem coure 5 minuts més.
- Afegim la cervesa i apugem el foc per tal que s’evapori l’alcohol. Compte amb la quantitat de cervesa que ens pot quedar amarg.
- A continuació una mica de brou o d’aigua, la fulla de llorer i els brins de safrà.
- Abaixem el foc i deixem que faci xup-xup uns 25-30 minuts.