Pasta amb cervesa i salsitxa

Pasta amb cervesa i salsitxa

Aquí us deixem una bona recepta pels amants de la cervesa i la pasta. Que vagui de gust!

Ingredients

Ingredients necessaris per a l’elaboració

Per a 2 persones

– 200 g de pasta
– 150 g de salsitxa (o botifarra)
– ½ ceba
– 50 g de mantega
– 20 cl de cervesa
– 3 o 4 cullerades soperes de nata per cuinar
– Un raig d’oli
– Fulles de romaní

 

Preparació

Per començar, retireu la pell a la salsitxa, esmicoleu-la i coeu-la en una paella amb un raig d’oli (molt poc) i deixeu-la a part. Després, talleu la ceba a trossos i poseu-la en una paella ampla amb la mantega (que pot ser la mateixa on heu cuit la salsitxa).

Abans que la ceba agafi color, afegiu-hi la cervesa i deixeu que s’evapori, sense tapa i amb flama fluixa, de manera que la ceba tingui temps de coure’s. Quan la cervesa s’hagi reduït, passeu el contingut de la paella per la batedora. Torneu a abocar a la paella la crema de ceba i cervesa, la salsitxa, 3 cullerades de nata (no us passeu amb la nata si no matareu el gust amarg de la cervesa) i unes fulles de romaní. Tapeu, deixeu que es cuini durant 3-4 minuts a flama baixa i apagueu el foc.

Coeu la pasta. Un minut abans que estigui feta, torneu a engegar el foc a la paella. Escorreu-la al dente i aboqueu-la a la paella. Remeneu amb la flama forta un minut i emplateu.

 

Si t’animes a preparar un plat de pasta amb cervesa etiqueta-n’s en una foto amb el resultat a Instagram, Facebook o Twitter!



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*