Cintes de castanyes i bolets amb tofu de sèsam i ras al hanout

Plat ideal per l’hora de dinar.

INGREDIENTS

  • Xia
  • Un rajolí d’oli d’arbre de tè i un altre d’oli de coco
  • 150g de cintes de bolets i castanyes
  • 1 cullerada de mida de cafè de ras al hanout
  • 1/2 tofu de sèsam

PROCEDIMENT

  1. Bullir les cintes de 5 a 7 min.
  2. Posar la pasta a la paella juntament amb un rajolí d’oli de coco i el ras al hanout.
  3. Barrejar els ingredients i deixar-los reposar.
  4. Tirar per sobre l’oli d’arbre de tè i la xia.
  5. Tallar a trossets el tofu de sèsam i barrejar-lo amb la resta d’ingredients de la paella.
  6. Un cop reposat, ja es pot servir.

0 comments on “Cintes de castanyes i bolets amb tofu de sèsam i ras al hanoutAdd yours →

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.