Pastisset de xocolata i anacard

Un postre senzill i vegà.

Postre dolç que requereix només tres ingredients, sense sucre i senzill de fer.

INGREDIENTS

  • 200 grams de xocolata (quantitat recomanada, però es pot utilitzar un percentatge superior).
  • 100 grams d’anacards crus.
  • 1 cullerada d’essència de vainilla.

PREPARACIÓ

  1. Deixar en remull els anacards un mínim de 4 hores. Un cop fet, els escorrem i triturem afegint una cullerada d’essència de vainilla. D’aquesta manera, queda una pasta espessa però modelable.
  2. Un cop llest el farcit, fonem 100 grams de xocolata durant un minut. És recomanable extreure el farcit cada 20 segons per remoure’l i evitar que es cremi.
  3. Per donar forma als pastissets, podem utilitzar motlles de silicona. Afegim una cullerada petita de xocolata a la base i la repartim a parts iguals.
  4. Posem els motlles dins del congelador durant 15 minuts. D’aquesta manera, la base ja quedarà dura i, a continuació, afegirem una culleradeta d’anacard en el centre del motlle i sense que toqui les vores.
  5. Fonem uns altres 100 grams de xocolata, utilitzant el mateix procediment anterior.
  6. Ara, cobrim per complet el farcit dels pastissets amb la xocolata fosa recentment.
  7. Posem al congelador 15 minuts més. Al treure-ho, la xocolata ja quedarà lo suficientment dura per treure els pastissets del motlle.

0 comments on “Pastisset de xocolata i anacardAdd yours →

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.