Un postre senzill i vegà.
Postre dolç que requereix només tres ingredients, sense sucre i senzill de fer.
INGREDIENTS
- 200 grams de xocolata (quantitat recomanada, però es pot utilitzar un percentatge superior).
- 100 grams d’anacards crus.
- 1 cullerada d’essència de vainilla.
PREPARACIÓ
- Deixar en remull els anacards un mínim de 4 hores. Un cop fet, els escorrem i triturem afegint una cullerada d’essència de vainilla. D’aquesta manera, queda una pasta espessa però modelable.
- Un cop llest el farcit, fonem 100 grams de xocolata durant un minut. És recomanable extreure el farcit cada 20 segons per remoure’l i evitar que es cremi.
- Per donar forma als pastissets, podem utilitzar motlles de silicona. Afegim una cullerada petita de xocolata a la base i la repartim a parts iguals.
- Posem els motlles dins del congelador durant 15 minuts. D’aquesta manera, la base ja quedarà dura i, a continuació, afegirem una culleradeta d’anacard en el centre del motlle i sense que toqui les vores.
- Fonem uns altres 100 grams de xocolata, utilitzant el mateix procediment anterior.
- Ara, cobrim per complet el farcit dels pastissets amb la xocolata fosa recentment.
- Posem al congelador 15 minuts més. Al treure-ho, la xocolata ja quedarà lo suficientment dura per treure els pastissets del motlle.
0 comments on “Pastisset de xocolata i anacard” Add yours →