INGREDIENTS:

  • 700 gr de carne de cerdo magra, ligeramente congelada
  • 300 gr de tocino fresco
  • 2 dientes de ajo muy picado
  • 1 cucharadita de semillas de mostaza
  • 1 cuchara pequeña de sal
  • 1 cuchara pequeña de pimienta recién molida
  • 1 cuchara pequeña de comino molido
  • 1 cuchara sopera de orégano
  • 1/2 cuchara pequeña de cilantro triturado
  • 1/2 cuchara pequeña de nuez moscada
  • 1/2 cuchara de laurel picado
  • 1 huevo pequeño
  • 100 ml de leche congelada en cubitos
  • tripas de cerdo (se pueden comprar en la carnicería)

La salsitxa alemanya o Bratwurst (salsitxa de rostir o fregir) és el plat per excel·lència a Alemanya. Depenent de la regió, les elaboren de manera o altra.
Pas a Pas:
1.-Passem la carn lleugerament congelada, la cansalada i els glaçons de llet per la processadora de carn, utilitzarem el disc de 8 mm. Hi afegim els condiments, l’ou i al final la sal, si no s’endureix el greix. Passem altre cop tot per la processadora ara pel disc de 6 mm.
2.-Amassar tot a mà perquè barregin bé tots els ingredients. Muntem la tremuja (broquet per omplir d’embotits) al processador i col·loquem a la punta el budell, pressionant suaument, introduïm la carn a la processadora i amb ajuda del premsador l’apretem i l’emplenem el budell.
3.-Un cop farcits els budells tanquem donant voltes als budells o tanquem amb fil de cuina o de cànem. Es poden fregir o rostir a la graella. Es poden guarden millor congelades.

Font: Youtube LIDL

Setmana Alemana

A Lidl, cada període de temps es fa una setmana dedicada als productes alemanys. Per això, volem destacar els supermercats Lidl pròxims a la teva ubicació:

Font de la fotografia destacada: https://www.google.com/search?q=bratwurst+aleman&tbm=isch&ved=2ahUKEwiPkq3k4dr3AhUDixoKHZ_BCRUQ2-cCegQIABAA&oq=bratwurst+aleman&gs_lcp=CgNpbWcQAzIFCAAQgAQyBggAEAgQHjoECCMQJzoECAAQQzoECAAQHlC_A1jRCWD8CmgAcAB4AIABXogBhQWSAQE4mAEAoAEBqgELZ3dzLXdpei1pbWfAAQE&sclient=img&ei=Eml9Yo_BMYOWap-Dp6gB&bih=657&biw=1360&rlz=1C1CHBF_esES954ES954#imgrc=JATdB2gMozYzOM