INGREDIENTS:
- 700 gr de carne de cerdo magra, ligeramente congelada
- 300 gr de tocino fresco
- 2 dientes de ajo muy picado
- 1 cucharadita de semillas de mostaza
- 1 cuchara pequeña de sal
- 1 cuchara pequeña de pimienta recién molida
- 1 cuchara pequeña de comino molido
- 1 cuchara sopera de orégano
- 1/2 cuchara pequeña de cilantro triturado
- 1/2 cuchara pequeña de nuez moscada
- 1/2 cuchara de laurel picado
- 1 huevo pequeño
- 100 ml de leche congelada en cubitos
- tripas de cerdo (se pueden comprar en la carnicería)
La salsitxa alemanya o Bratwurst (salsitxa de rostir o fregir) és el plat per excel·lència a Alemanya. Depenent de la regió, les elaboren de manera o altra.
Pas a Pas:
1.-Passem la carn lleugerament congelada, la cansalada i els glaçons de llet per la processadora de carn, utilitzarem el disc de 8 mm. Hi afegim els condiments, l’ou i al final la sal, si no s’endureix el greix. Passem altre cop tot per la processadora ara pel disc de 6 mm.
2.-Amassar tot a mà perquè barregin bé tots els ingredients. Muntem la tremuja (broquet per omplir d’embotits) al processador i col·loquem a la punta el budell, pressionant suaument, introduïm la carn a la processadora i amb ajuda del premsador l’apretem i l’emplenem el budell.
3.-Un cop farcits els budells tanquem donant voltes als budells o tanquem amb fil de cuina o de cànem. Es poden fregir o rostir a la graella. Es poden guarden millor congelades.
Setmana Alemana
A Lidl, cada període de temps es fa una setmana dedicada als productes alemanys. Per això, volem destacar els supermercats Lidl pròxims a la teva ubicació: