Ingredients:
- Una mica de llet en pols
- 900 ml de llet sencera fresca
- 100 ml de nata líquida
- 1 iogurt natural
El iogurt grec és un producte de llet coagulada, obtinguda per fermentació làctica. En aquest cas, és habitual l’agregat de nata o crema làctia, raó per la qual sol posseir més greixos que un iogurt natural. Es creu que el iogurt va arribar a la Mediterrània en algun moment de l’Edat Antiga. A Grècia el consum de iogurt es va estendre i es va desenvolupar una varietat local que va aconseguir, amb el temps, les característiques que distingeixen avui aquest producte.
Primer pas: Agafa llet en pols i dissol-la en la llet sencera, després afegeix-li la nata i el iogurt.
Segon pas: Barreja-ho tot amb l’ajuda d’una cullera. No facis servir una batedora, ja que no interessa que la barreja agafi aire.
Tercer pas: Reparteix-la dins els gotets de la iogurtera, tapa-la, encén-la i deixa-la funcionar durant tota la nit. Al matí apaga-la i deixa que els iogurts es refredin. Posa’ls a la nevera durant almenys quatre hores abans de consumir-los.
Vídeo pas per pas
Setmana grega
A Lidl, cada període de temps es fa una setmana dedicada als productes grecs. Per això, volem destacar els supermercats Lidl pròxims a la teva ubicació:
Font de la fotografia destacada: https://www.freepik.es/fotos-premium/yogur-griego-casero-frambuesa-frutos-secos-espacio-copiar-texto-sobre-fondo-blanco_22618511.htm