Ingredients:

  • 500gr. de farina
  • 15gr. de llevat premsat
  • Sal
  • 1 tassa d’aigua tèbia
  • Salsa de tomàquet
  • Formatge mozarella
  • Salami
  • Orenga

La pizza és un plat típic de la cuina casolana napolitana, consistent en una base de pa amb salsa de tomàquet i formatge pel damunt. Té marca patentada denominada Specialità Tradizionale Garantita. Atesa la seva popularitat, es calcula que als Estats Units es consumeixen 350 porcions de pizza cada segon. En aquest cas, hi afegirem salami i orenga.

Primer pas: Per fer la massa de la pizza, primer dissol el llevat al got d’aigua tèbia. En un bol gran posa-hi la farina, l’aigua amb el llevat i un pessic de sal. Barreja tot bé i pasta fins que es formi una bola de massa que no s’enganxi a les mans. Tapa amb un drap humit o amb paper film i deixa reposar durant mitja hora fins que dobli el seu volum.

Segon pas: Enfarina la taula i posa la massa. Pasta amb el corró fins que quedi fina. Cobreix amb salsa de tomàquet i damunt hi poses el formatge Mozarella. Sobre aquest, col·loca les rodanxes de salami. Finalment, empolvora-la amb orenga.

Tercer pas: Preescalfa el forn a 200º C i introdueix la pizza. Enforna 20 minuts a 180º C.

Font: Cocinemosjuntos.com, 2017

Setmana italiana

A Lidl, cada període de temps es fa una setmana dedicada als productes Italians. Per això, volem destacar els supermercats Lidl pròxims a la teva ubicació:

Font de la fotografia destacada: https://www.pizzarecipe.org/recipes/pan-pizza-salami-pizza-hut-style/