Ingredients:

  • 200 grams de gerds
  • 150 grams de mores
  • 100 grams de nabius
  • 100 grams de iogurt natural
  • 200 grams de maduixes
  • 40 grams de sucre glaç

La gastronomia internacional és plena de delicioses. Així, podem trobar-nos amb un gran nombre de plats procedents d’Alemanya que s’estan fent amb un espai molt important. Per aquesta raó, avui volem explicar-te una mica més sobre una recepta alemanya molt típica com ho és el Rote Grutze. Es tracta d’unes postres procedents del nord d’Alemanya.

Primer pas: Rentar molt bé tota la fruita i, en el cas de les maduixes per ser el fruit més gran, tallar-les a grills o trossos, com més agradi.
Segon pas: Un cop tingui tota la fruita rentada i tallada de la recepta li posarà en un recipient al costat del sucre i ho remenarà fins que tots els ingredients s’hagin unit correctament. Després, ho deixarà reposar perquè s’extregui el suc de la fruita en contacte amb el sucre.
Tercer pas: El següent pas serà separar ambdós ingredients i escalfar el suc a foc lent perquè, un cop estigui calent, ho uneix de nou a la fruita i torni a posar-ho tot durant uns minuts al foc, amb compte que no arribi a bullir.
Quart pas: Després de retirar la nostra recepta alemanya del foc, només ens quedarà col·locar-lo en un bol i gaudir d’unes postres riques, assequible i molt sa. A més, en no portar alcohol, suposa unes postres perfectes perquè els més petits de la casa consumeixin aquest tipus de fruits.

Video pas a pas

Font: Vikingo acanariado, 2021

Setmana alemana

A Lidl, cada període de temps es fa una setmana dedicada als productes de Grècia. Per això, volem destacar els supermercats Lidl pròxims a la teva ubicació:

Font de la fotografia destacada: https://astelus.com/wp-content/viajes/Preparar-Horiatiki-salada.jpg