Tiramisú de cafè d’olla

Ingredients

  • 4 tasses de cafè d’olla fred
  • 2 clares d’ou
  • 4 rovells
  • 100 grams de sucre
  • 400 grams de formatge crema 
  • 1 paquet de galetes
  • 175 mil·lilitres de cafè 
  • 200 grams de xocolata amarga ratllad
  • Cacau en pols per empolvorar

Elaboració de la recepta

  1. Batem les clares a punt de neu i reserva.
  2. Barregem els rovells amb el sucre en un altre recipient fins que tinguin una consistència espumosa.
  3. Afegim el formatge crema a poc a poc sense deixar de batre. Incorporem les clares i barregem realitzant moviments envoltants.
  4. Col·loquem una capa de galetes remullades en el cafè i cobrim amb una capa de formatge crema. Empolvorem la meitat de la xocolata ratllat. Repetim l’operació fins a acabar amb els ingredients. Finalment empolvorem el cacau en pols.
  5. Refrigerem tota la nit.