Un altre clàssic dels plats de la Catalunya rural: les patates emmascarades! Típiques de les zones del Pre-Pirineu, són un plat que combina, hortalisses i carn, i crea un mix exquisit pels mesos més freds de l’any! A més, molt senzill!
Necessitareu…
1 quilogram de patates, 200 grams de botifarra negra, un parell de rostes de cansalada, una ceba, alguns grans d’all, oli d’oliva, sal, pebre negre i julivert (opcional).

Preparació
- Pela les patates, trosseja-les a daus i posa-les a bullir uns 20 minuts.
- Mentrestant, cou la botifarra negra en una paella amb oli d’oliva.
- Talla a daus petits la ceba i l’all.
- Salteja juntament la botifarra, la ceba i l’all. Afegeix el pebre i la sal i, si ho vols, la julivert.
- En una altra paella, fregeix amb oli abundant les rostes de cansalada.
- Retira les patates i xafa-les i barreja-ho amb el sofregit.
- Retira les rostes de cansalada.
- Munta el plat al teu gust.
JA HO TENS LLEST PER GAUDIR-NE!
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]