Profiterols amb xocolata calenta

Unes postres que agradarà a tots en un dinar festiva o en qualsevol ocasió, per a un berenar per exemple, són els Profiterols amb gelat de vainilla i salsa de xocolata calienta. Pren nota de la recepta pas a pas.

Ingredients

  • 125 ml de llet
  • 125 ml d’aigua
  • 100 g de mantega a trossets
  • 150 g de farina
  • 5 ous
  • Un pessic de sal
  • Un pessic de sucre
  • 500 ml de nata per muntar
  • 200 g de xocolata fondant
  • 25 g de mantega
  • 200 ml de llet

Preparació

  1. En un cassó posem a escalfar els líquids, el sucre i la sal i la mantega a trossets. Quan comenci a bullir, tiremi la farina de cop i ho batem amb força fins que es desenganxi de les parets del cassó.
  2. Ho apartem del foc i ho deixem refredar una estona. Afegimi els ous d’un en un, no posant-hi l’altre fins que el primer estigui ben integrat a la massa i així seguint amb tots.
  3. Posem la massa dins la màniga pastissera i fem boletes damunt d’una placa de forn folrada amb paper de forn. 
  4. Pintem amb ou batut i posem al forn a 210ºC amb foc dalt i baix durant 15 a 20 minuts.
  5. Una vegada fredes, les obrim per la meitat i les omplim amb la nata muntada.
  6. En un cassó posem la xocolata i la llet per desfer-ho al bany Maria.
  7. Fem una piràmide amb les lioneses i aboquem la xocolata desfeta per damunt.

Recepta extreta de Receptes.cat

0 comments on “Profiterols amb xocolata calentaAdd yours →

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.