Unes postres que agradarà a tots en un dinar festiva o en qualsevol ocasió, per a un berenar per exemple, són els Profiterols amb gelat de vainilla i salsa de xocolata calienta. Pren nota de la recepta pas a pas.
Ingredients
- 125 ml de llet
- 125 ml d’aigua
- 100 g de mantega a trossets
- 150 g de farina
- 5 ous
- Un pessic de sal
- Un pessic de sucre
- 500 ml de nata per muntar
- 200 g de xocolata fondant
- 25 g de mantega
- 200 ml de llet
Preparació
- En un cassó posem a escalfar els líquids, el sucre i la sal i la mantega a trossets. Quan comenci a bullir, tiremi la farina de cop i ho batem amb força fins que es desenganxi de les parets del cassó.
- Ho apartem del foc i ho deixem refredar una estona. Afegimi els ous d’un en un, no posant-hi l’altre fins que el primer estigui ben integrat a la massa i així seguint amb tots.
- Posem la massa dins la màniga pastissera i fem boletes damunt d’una placa de forn folrada amb paper de forn.
- Pintem amb ou batut i posem al forn a 210ºC amb foc dalt i baix durant 15 a 20 minuts.
- Una vegada fredes, les obrim per la meitat i les omplim amb la nata muntada.
- En un cassó posem la xocolata i la llet per desfer-ho al bany Maria.
- Fem una piràmide amb les lioneses i aboquem la xocolata desfeta per damunt.
Recepta extreta de Receptes.cat
0 comments on “Profiterols amb xocolata calenta” Add yours →