Xocolata vienès Quent

La xocolata calenta, o més coneguda com a Xocolata a la tassa. Un excel·lent aliment per esmorzar o berenar, sol o combinat Tradicionalment amb xurros.Us animem a què feu la vostra recepta de xocolata a la tassa sense recórrer als preparats comercials. L’elaboració és molt senzilla, preneu nota.

Ingredients per 4 persones:

  • 125 g de xocolata 70%
  • 500 ml d’aigua mineral
  • 50 g Sucre en pols
  • 25 g de cacau en pols
  • 150 ml de nata amb al voltant de 35% greix
  • 10 g Sucre en pols
  • Cacau per empolvorar

 

Preparació:

  1. Talleu la xocolata finament i poseu-la en un recipient.
  2. Bulliu l’aigua i el sucre en una cassola i porteu-ho a foc mitjà fins que bulli.
  3. Afegiu el cacau en pols i porteu-ho de tornada a bullir, batent enèrgicament.
  4. Abocaqueu sobre la xocolata lentament, remenant fins que estigui suau i batre de nou.
  5. Combineu amb una crema freda, barrejant sucre, fins que estigui ferm.
  6. Aboqueu la xocolata a les tasses, posseu la crema a la part superior i escampeu cacau.
  7. Serviu immediatament les postres!

Bon profit!

0 comments on “Xocolata vienès QuentAdd yours →

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.