La xocolata calenta, o més coneguda com a Xocolata a la tassa. Un excel·lent aliment per esmorzar o berenar, sol o combinat Tradicionalment amb xurros.Us animem a què feu la vostra recepta de xocolata a la tassa sense recórrer als preparats comercials. L’elaboració és molt senzilla, preneu nota.
Ingredients per 4 persones:
- 125 g de xocolata 70%
- 500 ml d’aigua mineral
- 50 g Sucre en pols
- 25 g de cacau en pols
- 150 ml de nata amb al voltant de 35% greix
- 10 g Sucre en pols
- Cacau per empolvorar
Preparació:
- Talleu la xocolata finament i poseu-la en un recipient.
- Bulliu l’aigua i el sucre en una cassola i porteu-ho a foc mitjà fins que bulli.
- Afegiu el cacau en pols i porteu-ho de tornada a bullir, batent enèrgicament.
- Abocaqueu sobre la xocolata lentament, remenant fins que estigui suau i batre de nou.
- Combineu amb una crema freda, barrejant sucre, fins que estigui ferm.
- Aboqueu la xocolata a les tasses, posseu la crema a la part superior i escampeu cacau.
- Serviu immediatament les postres!
Bon profit!
0 comments on “Xocolata vienès Quent” Add yours →