Chocobrain

Primary Menu

  • CURIOSITATS
    • Agenda Cultural
    • Apunts Històrics
    • Mestres Xocolaters
    • Novetats del Sector
  • XOCOLATES
    • Blanca
    • Desfeta
    • Negra
    • Farcida
    • Cobertura
    • Amb llet
  • RECEPTES
    • Bombons, Delícies i Temptacions
    • Galetes i Muffins
    • Pastissos i Biscuits
    • Postres Calents i Salses
    • Postres Freds i Gelats
  • TRUCS
  • PUNTS XOCOLATERS
    • Botigues
    • Pastisseries
    • Museus i Punts d’Interés
  • XOCOSALUT
    • Beneficis i Propietats
  • LLAMINERS
Search
  • Facebook
  • Instagram
  • Back to top ↑

Farcida

La xocolata farcida com indica l’expressió, és una coberta de xocolata (en qualsevol de les seves variants i amb un pes superior al 25% del total) que recobreix fruits secs (avellanes, ametlles…), licors, fruites, galetes tipus Waffen, etc.

Comparteix això:

  • Feu clic per compartir a X (S'obre en una nova finestra) X
  • Feu clic per compartir al Facebook (S'obre en una nova finestra) Facebook
  • Feu clic per compartir al Pinterest (S'obre en una nova finestra) Pinterest

Sidebar

Toggle sidebar

Entrades recents

  • Digues SI a la Xocolata Blanca
  • Xacolata
  • Chocolat Factory
  • Els 5 MILLORS MUSEUS DE XOCOLATA II
  • ELS 5 MILLORS MUSEUS DE XOCOLATA

Etiquetes

activitat activitats azucar bombons cacau CHOCOBRAIN chocolate cuina delícia desfeta dolços espanya europa família fred galetes gelat història huevos ingredients leche lindt llet mantega mantequilla medicina muffins museu museus nata ous pastís Plaer postres preparació rajoles recepta receptes sucre tallers temperatura trucs xocolata XocolataDesfeta XVI

Footer sidebar

Facebook

Subscriu al bloc per correu electrònic

Introduïu el vostre correu electrònic per subscriure-vos a aquest bloc i rebre notificacions d'entrades noves per correu electrònic.

© 2025 Chocobrain | Using Auberge WordPress theme. | Back to top ↑
  • Facebook
  • Instagram
  • Back to top ↑