Avui un postre molt bo, barrejant una mica de xocolata i ametlla. Uns bombonets que de ben segur ús agradaran!!!
Ingredients
- 125 grs d’ametlla en pols
- 125 grs de sucre
- 1 clara d’ou
- 1 cullerada sopera d’anís
- 25 gr de xocolata fondant
- 1 terrina de xocolata nestle fondant
Preparació
- Tallem la xocolata per fondre a trossos, es posen en un bol, tapem amb film, i la posem 1 minut al microones per fondre-la… repetim l’operació fins a tenir-la fosa. També es pot fer al bany maria.
- En un bol a banda, barregem l’ametlla i el sucre amb la clara d’ou.
- Un cop barrejat, afegim la xocolata fosa i la cullerada d’anís (licor).
- Ho barregem bé, i obtindrem una massa homogenea, que podrem treballar amb les mans.
- Fem boletes de la mida d’un ou de guatlla, més o menys. Un cop fetes, les submergim fins la meitat dins la xocolata fosa per fer fondant.
- Per acabar els deixem a la nevera o congelador, depèn de com els vulgueu de freds.
Recepta extreta de Pel Paler de Cuinar
0 comments on “Bombons freds d’ametlla i xocolata” Add yours →