Bombons freds d’ametlla i xocolata

Avui un postre molt bo, barrejant una mica de xocolata i ametlla. Uns bombonets que de ben segur ús agradaran!!!

Ingredients

  • 125 grs d’ametlla en pols
  • 125 grs de sucre
  • 1 clara d’ou
  • 1 cullerada sopera d’anís
  • 25 gr de xocolata fondant
  • 1 terrina de xocolata nestle fondant

Preparació

  1. Tallem la xocolata per fondre a trossos, es posen en un bol, tapem amb film, i la posem 1 minut al microones per fondre-la… repetim l’operació fins a tenir-la fosa. També es pot fer al bany maria.
  2. En un bol a banda, barregem l’ametlla i el sucre amb la clara d’ou.
  3. Un cop barrejat, afegim la xocolata fosa i la cullerada d’anís (licor).
  4. Ho barregem bé, i obtindrem una massa homogenea, que podrem treballar amb les mans.
  5. Fem boletes de la mida d’un ou de guatlla, més o menys. Un cop fetes, les  submergim  fins la meitat dins la xocolata fosa per fer fondant.
  6. Per acabar els deixem a la nevera o congelador, depèn de com els vulgueu de freds.

Recepta extreta de Pel Paler de Cuinar

0 comments on “Bombons freds d’ametlla i xocolataAdd yours →

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.