Xocolateràpia

 

Cada dia més aquesta tendència és més present en el nostre dia a dia en els centres de salut i de bellesa. Es tracta d’una teràpia sanadora en molts sentits.

Les investigacions defensen que la xocolata resulta ser molt eficaç per a tractaments d’estètica i per a la salut gràcies al seu contingut d’antioxidants. Les llavors són riques en Xantina i Teobromina, ambdues excel·lents per a l’oxigenació dels teixits, tret que combat l’envelliment. També són riques en Polifenols; una de les seves propietats és la reducció de la inflamació dels vasos sanguinis i millora la circulació. L’ingredient i el tractament indueixen a la producció d’endorfines, provocant una sensació de benestar i felicitat.

Imagen 2 copia

La importància de la Xocolateràpia radica en els beneficis que aporta al manteniment de la nostra pell; aporta beneficis terapèutics per a l’usuari de la teràpia. Combina dos trets que estan en boca de tothom: la bellesa i la salut. Es tracta d’un tractament que hidrata, tonifica re mineralitza i nodreix la pell; tot actuant sobre el sistema nerviós com a anti-depresiu i anti-ansiolítc. A més també és un tractament anticel·lulític, ja que la teràpia té un efecte drenant que activa la circulació sanguínia.

La Xocolateràpia, avui dia, és present a molts dels centres d’estètica que puguem tindre vora casa. La teràpia estàndard consisteix l’aplicació d’una mascareta facial i/o corporal que combinats amb els massatges de xocolata hidraten a pell i disminueixen els signes d’estrès.

Imagen 1 copia

 

0 comments on “XocolateràpiaAdd yours →

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.