Galetes de xocolata i gingebre

Preparats per una de les millors receptes per a galetes? Doncs encara millor, galetes amb gingebre!

 

ELS INGREDIENTS NECESSARIS:

  • 3 tasses i ¼ de farina
  • 1/3 de tassa de pols de cacau
  • 1 cullerada de gingebre mòlt
  • 2 culleretes de canyella mòlta
  • 1 cullereta de clau d’olor mòlt
  • 1 cullereta de bicarbonat
  • ½ cullereta de pols per a enfornar
  • 1 cullereta de sal
  • 5 culleres de mantega sense sal
  • ½ tassa de sucre bru
  • 1 ou
  • ½ tassa de melassa
  • 57gr de xocolata semi amarg desfet

 

PREPARACIÓ PAS A PAS:

  1. Mesclarem en un vol mitjà els següents ingredients:
    1. Farina
    2. Cacau
    3. Gingebre
    4. Canyella
    5. Clau d’olor
    6. Bicarbonat
    7. Pols per enfornar
    8. Sal
  1. En un altre vol batrem la mantega, ja fosa amb el bany de maria. La batrem fins que la barreja sigui suau
  1. En el segon vol afegirem el sucre bru i batrem la mescla fins que obtingui una textura suau, aproximadament uns 2 minuts
  1. Afegirem l’ou fins que ja estigui completament integrat amb la resta d’elements, mesclem.
  1. Afegirem la xocolata fos
  1. Afegirem la mescla de farina, el primer vol, en tres parts i a cada part afegida, mesclarem els ingredients del segon vol.
  1. Dividirem la massa en 3 parts iguals, les envoltarem en plàstic i ho refrigerarem durant dues hores.
  1. Precalentarem el forn i prepararem dues safates, les quals mullarem amb mantega per evitar que les galetes s’enganxin a la safata.
  1. En una superfície enfarinada agafarem una de les peces de la massa i l’aixafarem amb el pal d’amassar.
  1. Modelem les galetes al nostre gust i les col·loquem a la safata del forn.
  1. Enforna les galetes durant 7 minuts rotant les dues safates de forn fins que la part superior de les galetes estigui seca.
  1. L’últim pas és per a aquells que vulguin anar una mica més enllà i fer mescla de sabors, una idea boníssima! Es tracta de fer un farcit de mascarpone:
  • Agafarem un vol on mesclarem 1 barreta de mantega, 1 dosi de formatge mascarpone, 3 tasses de sucre glass i 1 cullereta d’extracte de vainilla.
  • S’ha de refrigera durant dues hores per a poder utilitzar la mescla com a farcit

 

I aquí tenim el gran resultat!!

galletas

0 comments on “Galetes de xocolata i gingebreAdd yours →

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.