Aplicacions xocolateres

Et presentem 4 de les millors noves aplicacions, tant per Android com per IOS, per a que puguis cuinar postres i molt més només amb el móvil a la teva mà:

HELLO CUPCAKE COVER

 

Hello Cupcake: Per IOS. Té un ampli receptari reproduït en Stop-motion que a la vegada va oferint consells i tutorials per a preparar els cupcakes. Dóna molta importància a la presentació i a la decoració dels cupcakes.

 

POSTRES COVER

 

Postres: Per Android. Presenta excel·lents i harmonioses combinacions de receptes tradicionals sota una aplicació moderna, simple i a la vegada molt original. Es pot utilitzar sense connexió a internet!

 

MUFFINS & CUPCAKES COVER

 

Muffins & Cupcakes: Per IOS. Recopilació de receptes creades per a professionals i les instruccons s’expliquen pas a pas per a que cap usuari es perdi. Es poden guardar les receptes preferides per tal de poder accedir a elles sense connexió.

 

GALLETAS Y BROWNIES COVER

 

Galletas y brownies: Per Android. Gran repertori de receptes de galetes i brownies per a fer a casa, es pot utilitzar sense connexió a internet. Les receptes són molt fàcils i mostrades de forma pràctica perquè inclús els més negats es tornin reporters!

 

Ara sí que ja no hi ha excusa, només amb un clic pots obtenir un gran ventall de receptes i consells amb aquestes noves aplicacions. Esperem que les gaudeixis!

0 comments on “Aplicacions xocolateresAdd yours →

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.