A qui no li agraden els bobons Ferrero Rocher? A tothom li agraden els deliciosos bombons cruixents però a la vegada replets de xocolata desfeta i amb el regal final d’una ametlla sencera en el seu centre. Doncs avui et deixem una recepta per a poder fer aquestes delícies a casa teva i de la forma més fàcil que t’hagis pogut imaginar.
Ingredients:
- 115 gr d’ametlla en pols
- 250 gr de crema de xocolata
- 18 gr de neules en trossets
- 40 gr d’ametlla sencera
- 180 gr de xocolate amb llet fosa
Preparació:
- Agafem un vol i barregem les ametlles en pols amb la crema de xocolata amb una forquilla
- Desem la barreja trenta minuts al congelador
- Passats els trenta minuts traiem el vol del congelador i fem boles petites amb la barreja
- Omplim cada boleta amb una ametlla sencera
- Recobrim la boleta amb les neules
- Un cop totes les boletes hagin fet tot el procés les col·loquem al congelador durant deu minuts
- Un cop el temps hagi passat, traiem i recobrim les boletes amb la xocolata amb llet fosa
- Deixem reposar l’última capa a la nevera i BOMBONS ESTIL FERRERO ROCHER preparats per servir i gaudir-los!
Us deixem un vídeo on pas per pas explica com cuinar aquests increïbles bombons estil Ferro Rocher:
0 comments on “BOMBONS ESTIL FERRERO ROCHER” Add yours →