Simon Coll i l’Espai Xocolata 

Avui us plantegem un altre punt xocolater: L’espai Xocolata Simon Coll.

Es tracte d’un espai on es realitzen visites i on es mostra, a través d’un muntatge audiovisual, imatges innovadores que mostren de forma experiencial els orígens, la cultura, la historia i el procés de l’elaboració de la xocolata. També es compta amb un guia, el qual complementa amb les seves explicacions i observacions la visita, per tal d’aconseguir encara més que el públic pugui entrar en contacta més directe amb el món de la xocolata experimentant amb pinyes i faves de cacau, motllos per fer figuretes, etc…

Per altra banda, també s’ofereix la gran oportunitat de poder veure el funcionament de la planta pilot on s’estarà fabricant producte alhora que es podrà tastar la xocolata acabada de fer i aprendre a degustar-la de manera òptima.

Simon Coll ofereix una experiència multi-sensorial, única i innovadora per a entendre i endinsar-se en l’apassionant cultura de la xocolata.

Per a realitzar la visita Simon Coll disposa diverses àrees per a tal de fer cada experiència encara més única i poder dotar de cada àrea d’una atmosfera diferent de la resta:

  • Espai audiovisual 180º, un gran cub audiovisual que et transportarà en l’espai i el temps per descobrir la història de Simón Coll i de la Xocolata.
  • L’obrador tradicional, on a través d’un muntatge visual, la fàbrica original centenària prendrà vida per ensenyar-nos de forma clara i entenedora el procés de fabricació tradicional de la xocolata.
  • La planta pilot., on també podràs veure com a Simón Coll elaborem part dels nostres productes en l’actualitat a través de la planta pilot, que és l’àrea experimental on fem les fabricacions de nous productes i desenvolupem noves textures i sabors. Per motius d’higiene i de seguretat no està permès entrar a la fàbrica, és per això que el visitant podrà veure part del procés a través d’aquesta línia de producció.
  • La botiga, la qual més que una botiga, és una experiència en sí mateixa. Hi podràs trobar més de 400 productes de xocolata diferents, punts de degustació, descobrir novetats que encara no són al mercat i gaudir de les exposicions especials de productes de xocolata que preparem per moments assenyalats de l’any com són Nadal i Pasqua.

 

Et disposem els horaris i tarifes per a poder assistir a aquesta grata experiència:

HORARIS & TARIFES

 

Per a més informació: http://www.simoncoll.com/ca/general:Cos/visita

0 comments on “Simon Coll i l’Espai Xocolata Add yours →

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.