Avui us presentem un postres fred perfecte per a qualsevol ocasió: SEMIFRED DE VAINILLA I XOCOLATA. Divertit de fer amb la família o un sol a casa. Esperem que el gaudeixis!!
Ingredients:
- 200gr. de xocolata negre per a postres
- 1L. de nata per a muntar
- 2 beines de vainilla
- 12 cullerades de sucre
- 8 fulles de gelatina
Preparació:
- Escalfem al forn a foc lent 250ml de nata per a muntar amb 3 cullerades de sucre. Hi afegim les beines de vainilla obertes per la meitat i la deixem infusionar un parell de minuts.
- Passats els 2 minuts, ho retirem del foc.
- Mentre la nata es troba al foc lent, hidratem 4 fulles de gelatina.
- Retirem les beines de vainilla i dissolem les fulles de gelatina estovades i ben escorregudes en aquesta crema.
- Per altra banda, preparem els altres 250ml. De nata ben freda amb 3 cullerades de sucre.
- Incorporem la nata muntada a la crema de vainilla en fred.
- Ho aboquem en un motlle i deixem que es refredi a la nevera.
- Quan el semifred de la vainilla qualli, comencem a preparar la capa de xocolata.
- Fonem la xocolata amb la mateixa quantitat que la nata calenta i el sucre.
- Li dissolem la gelatina que ha restat.
- Un cop fred, incorporem la nata muntada ensucrada.
- Aboquem sobre la vainilla quallada.
- Deixem refredar per 2 hores.
Font: Recetin
0 comments on “Semifred de vainilla i xocolata” Add yours →