Avui us presentem com realitzar una de les peces més elegants de decoració pastissera, amb la qual tot cuiner pot quedar com un gran professional.
Us mostrarem els millors trucs de com realitzar un enreixat de xocolata, i veureu el fàcil que és fer que els teus pastissos quedin com acabats de sortir d’una pastisseria.
Utilitzarem:
- Paper vegetal
- Mànega de pastisseria
- Rotlle adhesiu
- Ampolla (o pot)
Preparació:
- Enreixat pla:- Fonem la xocolata al bany maria i el deixem reposar una estona.
– Tallem un tros de paper vegetal amb la mesura que volem que ocupi l’enreixat.
– Col·loquem la xocolata en la mànega de pastisseria.
– Primer dibuixem línies paral·leles inclinades cap a la dreta; deixem reposar.
– Sobre les línies anteriors dibuixem les mateixes línies, però aquesta vegada inclinades cap a l’esquerra.
– Deixem reposar a la nevera fins que se solidifiqui.
– Retirem el paper vegetal.
- Enreixat pla:- El procediment és el mateix que en l’anterior cas però aquesta vegada tallen el paper vegetal en circumferència.
– Agafem l’ampolla (o pot) escollida i tallem el paper vegetal un pèl
més petit.
– Un cop totes les línies ja estan dibuixades, col·loquem un tros del rotlle adhesiu en cada extrem del paper vegetal i l’enganxem al voltant de l’ampolla. Reforcem amb més adhesiu si és el cas.
– Deixem reposar a la nevera fins que la xocolata se solidifiqui.
Retirem el paper vegetal i ho deixem sobre reposar fins al moment del
seu ús.
Ara només queda que prepareu el gran pastís que pugui dur el nou truc que us farà quedar com a grans professionals pastissers!
0 comments on “Trucs de decoració” Add yours →