Enric Rovira, fill de pastissers, va endinsar-se en el mo?n de la xocolata amb molta il·lusio?; treballant amb l’excel·le?ncia d’aquest producte en tot moment. El seu intere?s per l’art l’ha portat a ser autor de creacions xocolateres lligades a l’arquitectura i matema?tiques: Actualment e?s considerat no nome?s com un mestre xocolater, sino? com un artista de l’enginyeria de la xocolata.
Tot i aixo?, els seus primers productes van ser molt difi?cils de vendre; ja que en el sector de les pastisseries no van ser gaire ben rebudes les seves propostes innovadores. No obstant aixo?, cap al setembre de 1993, Enric Rovira i Francesc Forrellat varen fundar Enric Rovira S.L, un obrador amb que? reivindica la creacio? i fabricacio? de productes xocolaters d’alta qualitat, dotats d’un disseny i una presentacio? me?s contempora?nia. Tot plegat, sense oblidar-se dels seus ori?gens: Barcelona.
Amb el temps, varen obrir unes modernes instal·lacions a Castellbell i el Vilar, les quals estaven dotades de les tecnologies me?s avanc?ades. que els permetre avanc?ar en la seva passio? i professio?. E?s aixi? com, poc a poc van desenvolupar el seu projecte gastrono?mic: Una gamma de productes xocolaters que casen amb altres productes gourmet. Un exemple el trobem amb les seves bomboles dolces i salades que es venen, avui en dia, arreu del mo?n. Finalment, unes altres de les seves li?nies de treball so?n les famoses rajoles de xocolates, inspirades en les llambordes dels carrers de Barcelona.
0 comments on “ARTISTA DE LA PASTISSERIA: ENRIC ROVIRA” Add yours →