Fondre correctament la xocolata

  1. Els recipients de vidre o de metall, no s’han d’utilitzar altres que no siguin eficients en la conducció de la calor. Per descomptat mai de plàstic (encara que resisteixi el bany maria), el plàstic i altres materials no condueixen la calor uniformement.
  2. No Fondre mai a temperatures majors de 50° El millor procediment per fondre xocolata és temperar la xocolata, però un mètode més fàcil i ràpid és al Bany Maria. En escalfar-lo, si no es fa bé, la xocolata es crema bastant de pressa. Per això un mètode sense risc és fondre al bany Maria amb aigua calenta, mai bullint. Per fondre, mai sotmetis a la xocolata a temperatures superiors als 50 ° C.
    Entre 30 ° i 32 ° C la xocolata es fondrà òptimament i podrà adquirir una consistència líquida. I per descomptat trosseja la xocolata a trossets el més petit que puguis, serà més fàcil i ràpid.
  3. Tot ha d’estar sec, sense aigua ni humitat. En fondre la xocolata no ha de caure-li humitat, aigua o que es formi vapor en el mateix, això ocasionarà que la barreja presenti una textura més dura del que seria desitjable. Per aquesta raó és important que l’aigua de bany de maria, no bulli, ni esquitxi dins de la xocolata. Si això succeeix, afegeix una mica d’oli vegetal i remou contínuament una estona.

0 comments on “Fondre correctament la xocolataAdd yours →

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.