ARTISTA DE LA PASTISSERIA: ENRIC ROVIRA

Enric Rovira, fill de pastissers, va endinsar-se en el món de la xocolata amb molta il·lusió; treballant amb l’excel·lència d’aquest producte en tot moment. El seu interès per l’art l’ha portat a ser autor de creacions xocolateres lligades a l’arquitectura i matemàtiques: Actualment és considerat no només com un mestre xocolater, sinó com un artista de l’enginyeria de la xocolata.

Tot i això, els seus primers productes van ser molt difícils de vendre; ja que en el sector de les pastisseries no van ser gaire ben rebudes les seves propostes innovadores. No obstant això, cap al setembre de 1993, Enric Rovira i Francesc Forrellat varen fundar Enric Rovira S.L, un obrador amb què reivindica la creació i fabricació de productes xocolaters d’alta qualitat, dotats d’un disseny i una presentació més contemporània. Tot plegat, sense oblidar-se dels seus orígens: Barcelona.

Creacions Enric Rovira
Creacions Enric Rovira

Amb el temps, varen obrir unes modernes instal·lacions a Castellbell i el Vilar, les quals estaven dotades de les tecnologies més avançades. que els permetre avançar en la seva passió i professió. És així com, poc a poc van desenvolupar el seu projecte gastronòmic: Una gamma de productes xocolaters que casen amb altres productes gourmet. Un exemple el trobem amb les seves bomboles dolces i salades que es venen, avui en dia, arreu del món. Finalment, unes altres de les seves línies de treball són les famoses rajoles de xocolates, inspirades en les llambordes dels carrers de Barcelona.

0 comments on “ARTISTA DE LA PASTISSERIA: ENRIC ROVIRAAdd yours →

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.