Bombons variats

Vols ser un anfitrión genial? Prepara aquest assortiment de bombons variats, la majoria d’ells salats! A la llista d’ingredients us posem totes les combinacions que es poden fer.

Ingredients

  • Xocolata de cobertura
  • Kikos (moresc fregit) esmicolats
  • Canyella en pols i pinyons
  • Pebres de colors en pols
  • Oli de tòfona
  • Oli d’oliva verge extra, sal Maldon i bitxo tallat molt fi

Preparació

  1. Podem desfer la xocolata ben trossejada al bany maria o al microones; si ho fem amb aquest darrer anirem traient-la cada pocs segons per remenar-la, doncs si no se’ns cremaria. Ho farem reservant 1/3 part de la xocolata que utilitzarem.
  2. Quan tinguem la xocolata desfeta hi afegim la resta i remenem bé perquè es desfaci mentre s’hi barreja, i tornarem a donar-hi calor fins que s’acabi de desfer del tot.
  3. Ja la tenim llesta per a omplir el motllos acompanyada de les diferents barreges que us hem proposat més amunt, o les que més us agradin.
  4. Quan estigui el motllo ple donarem uns cops amb el motllo sobre la taula per fer que l’aire atrapat pugi i no quedin bombolles a la superfície del bombó.
  5. Ho posarem al frigorífic unes quantes hores.

Recepta extreta de Els fogs de la bordeta

0 comments on “Bombons variatsAdd yours →

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.