En 1657 un france?s resident a Londres va inaugurar “The Coffee Mill and Tobacco Roll”, una tenda en la qual es van vendre les primeres pastilles so?lides de xocolata per preparar la beguda desfeta. Es va fer tan popular la xocolata que el govern angle?s va gravar un impost, fins a 1853, que fixava el seu preu, equivalent a tres quartes parts del seu pes en or.
A Sui?ssa es va comenc?ar a fabricar xocolata a mitjan segle XIX a ca?rrec de Daniel Peter despre?s d’anys de recerca. A me?s, Henry Nestle? va ser qui va tenir la idea d’afegir a la mescla del cacau, llet condensada. Aquests dos pioners varen ser els qui van donar la fama a la xocolata Sui?ssa.
En 1879 a Rodolphe Lindt se li va oco?rrer tornar a agregar de nou el llard de cacau en la mescla processada; aconseguint aixi? que la xocolata oferi?s una textura so?lida i cremosa alhora, que es mantenia el seu cruixent i la seva propietat de desfer-se en la boca.
Les rajoles de xocolata van comenc?ar a fer-se realment populargra?cies a les tropes aliades durant la Segona Guerra Mundial, ja que resultava ser un aliment molt energe?tic i alhora era fa?cil i co?mode de transportar pels soldats.
0 comments on “ELS PRIMERS FABRICANTS” Add yours →