ORIOL BALAGUER: El gran revolucionari de la bomboneria

Oriol Balaguer és un dels pastissers de més renom del panorama gastronòmic mundial, que dirigeix l’empresa del seu mateix nom amb un equip de 30 persones.

Actualment, és considerat un gran innovador i un gran revolucionari de la bomboneria:  Crea autèntiques obres d’art i de disseny que les comercialitza des dels Estats Units fins al Japó, on hi té botiga.

Balaguer ha treballat amb cuiners com Ferran Adrià i Martín Berasategui i és el creador del concepte cake, un pastís que es renova cada més. El seu estudi de xocolata i pastisseria de Barcelona té oberta al públic la seva pròpia sala d’exposicions de cuina dolça.

Recentment ha publicat un llibre titulat: “Obsession”, una obra literaria que recull la màxima expressió i sofisticació d’un gran xef pastisser en el seu moment més àlgid de la carrera. En aquest llibre es fa palesa el seu segell més personal i artístic.

Veieu per vosaltres mateixos les habilitats de Balaguer

 

0 comments on “ORIOL BALAGUER: El gran revolucionari de la bomboneriaAdd yours →

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.