Ja tenim una entrada on parlem de com fondre correctament la xocolata, amb totes les pautes i dubtes corrents que poden sorgir a l’hora de realitzar aquesta activitat. Avui, però, us presentem tres formes diferents de presentar la xocolata fossa per treure el seu màxim rendiment i de la forma més fàcil i per a tots.
1. Salses: Posar en una gerreta tres barretes de xocolata, seguidament, afegir cinc culleradetes d’aigua i posar-ho al microones un minut a màxima potència. Un cop estigui, remoure fins a obtenir una barreja homogènia i servir sobre el plat desitjat.
2. Fondue: Trossejar la xocolata i posar-la en un bol. Després afegir-hi nata i fondre-ho al bany maria. Servir fruita ben fresqueta i ja estarà tot llest per menjar-la banyant-la amb xocolata.
3. Cobertures: Primer, bullir la llet, seguidament afegir 4 làmines de xocolata i afegir-hi mantega. A continuació, remoure-ho tota amb una espàtula i banyar fàgaletes o qualsevol altre aliment. Un cop tot això estigui fet, només ho haurem de refredar a la nevera.
Esperem que us siguin d’ajuda aquests petits i fàcils trucs!
0 comments on “Salses, Fondue i cobertures!” Add yours →