La trajectòria professional, en el món de les influenciadores, de la Violeta Mangriñán

La valenciana és una de les influenciadores espanyoles amb major éxit. Avui dia té un total de 1,8 milions de seguidors a la plataforma d’Instagram. (@violeta_mangrinyan)

La influenciadora, coneguda pel seu nom Violeta Mangriñán Mondragón, va néixer el 3 de març del 1994 (vint-i-vuit anys), a Castelló, València. Avui dia treballa d’influenciadora i de col·laboradora a través de la seves xarxes socials.

Fotografia de Violeta Mangriñán

Abans de ser coneguda en la societat Mangriñán va estudiar Higiene Bucodental, però aquest tema no li va acabar d’agradar i va decidir estudiar un grau mitjà i superior d’Administració i finances, on al mateix temps també treballava com a dependenta al Zara. En aquest moment de la seva vida va saltar a la fama en aparèixer a la pantalla televisiva com a participant del programa de cites “Mujeres y Hombres y Viceversa” l’any 2018. Aquest programa estava dividit en tronistes i pretendents, hi solia haver entre 4 i 6 tronistes, habitualment nois i noies a parts iguals, que aquests reben pretendents que acudeixen a conquistar-los. Violeta Mangriñán va entrar a pretendre el tronista Albert Barranco (vint-i-vuit anys), però poc temps després l’organització de l’espai d’entreteniment li va donar l’oportunitat de tenir el seu propi tron i sé la protagonista, així saltant més a la fama.

Violeta de pretendenta

Va estar set mesos en el tro coneixent a nois davant les càmeres de televisió. Cal destacar que durant la seva estança en el programa va demostrar que ella tenia un caràcter fort, que no es calla res i que és una persona molt passional que es deixa portar pel seu instint. D’entre tots els nois que van passar per la trajectòria del programa per conèixer a la Violeta, el noi que va destacar més va ser un noi del 1996 de Madrid, es deia Julen, que aquest ja havia sortit abans en el programa i hi havia set tronista. Només amb dos mesos de ser pretendent i poques cites, el noi no va poder amb la pressió i la competència i va acabar marxant del programa estan enamorat d’ella. Prop del final del tro de la Violeta, en Julen va tornar per sorpresa, per confessar el seu amor i ella va decidir marxar amb ell i donar per acabat el seu tro perquè també estava enamorada.

Violeta i Julen a Disneyland París

Durant tota aquesta trajectòria la influenciadora va saltar a la fama a les xarxes socials, per aquesta raó Media Set Espanya li va proposar de crear un perfil al canal de la mateixa cadena, MtMad (lloc web), on crearia contingut audiovisual cada setmana, com els coneguts Youtubers. Era una oportunitat per tenir el seu propi espai i compartir amb els seus fans les seves inquietuds, el seu dia a dia i qualsevol cosa que volgués revelar. El nom que se li va donar al canal va ser “Ultravioleta“. Aquest canal es va crear just sortir del programa de cites i va durar fins al gener del 2021, on es pot veure encara en el canal que el seu últim vídeo és de quan va sortejar el seu cotxe i li portava a la guanyadora, sí, cal dir que aquest sorteig va tenir una gran revolució a les xarxes socials i va ser un dels posts d’Instagram més comentats de l’història (13.383.556 comentaris). Un cop acabar en aquest canal es va posar al YouTube per crear el seu propi contingut quan ella volgués i no dependre de cap plataforma de Media Set.

MI MAQUILLAJE NATURAL PASO A PASO – Violeta Mangriñán

Poc després de crear el canal de Media Set, la mateixa cadena se li va proposar un viatge a Tailàndia tot pagat per crear un documental reality amb quatre persones més, al qual aquestes també havien participat en el programa de “Mujeres y Hombres y Viceversa“. Van triar aquestes cinc persones: Albert Barranco, Oriana Marzoli, Patricia Steisy i José Labrador i la Violeta Mangriñán perquè entre elles tenien conflictes i crearien més espectadors. El docureality es deia “Crazy Trip Tailandia” i van anar allà diverses setmanes.

Portada docureality “Crazy Trip Tailandia”

Però la fama total no la va guanyar només amb el programa i aquest canal, sinó també va ser participant del programa de televisió “Supervivientes l’any 2019 i era comentarista habitual de molts realities de Telecinco. L’edició on va participar no va ser una normal, ja que hi havia grans protagonistes com Isabel Pantoja o Chelo García Cortes. Aquesta temporada del programa va tenir una quota mitjana del 33,6% d’índex d’audiència. A la violeta el 18 de juny se li va comunicar que havia d’abandonar el concurs per preinscripció mèdica, encara que, el programa se li va proposar a la concursant l’opció de tornar si es recuperava del tot o de ser concursant de ple dret per la següent edició. Dintre del programa la influenciadora va deixar en directe la seva parella, Julen, i va començar a viure un romanç amb l’italià Fabio Colloricchio (trenta-un anys), on avui en dia avui segueix amb ell i estan esperant una nena.

Moment en el qual anuncien que l’any que ve podrà ser concursant de ple dret

Quan va sortir del programa la valenciana va optar per allunyar-se de la pantalla televisiva per tots els comentaris ofensius que li arribaven. Tot i apartar-se d’un mitjà de comunicació massiu com és la televisió, a Violeta no li falten projectes ni feina, ja que és una de les influenciadores espanyoles més seguides en xarxes socials on marques tan importants com Prada se la rifen. I és que la jove de vint-i-vuit anys acumula més d’1,8 milions de seguidors a Instagram, la plataforma preferida per compartir el seu dia a dia amb la seva gran comunitat de fans.

El passat 14 de febrer la seva parella va treure una cançó “Que se parezca a ti” amb 500 mil visualitzacions, donant a conèixer als seus fans que seran pares d’una nena anomenada Gala, ho fan a través d’imatges casolanes per ensenyar el seu dia a dia. La parella no va voler anunciar res abans del seu embaràs per por que hi hagués un problema en els tres primers mesos, ja que són els més complicats.

Fabbio – Que Se Parezca A Ti
Fotografia que anunciaven a Instagram que serien pares quan estaven a les Maldives

La valenciana té una sèrie de projectes per avançar. El primer és construir una casa a la seva terreta (València) on poder anar a viure juntament amb la seva parella Fabio, la seva gossa Canela i pròximament la seva filla Gala i no haver de pagar més el lloguer, l’anomena Villa Favioleta. El segon projecte que te’n marxa és estudiar per realitzar la prova d’accés a la universitat per majors de 25 anys i formar-se en nutrició i dietètica. “Me gustaria abrir un centro con el que ensenyar a la gente a comer“, explica en declaracions per Europa Press. La influenciadora, des que és adolescent pateix Trastorns de Conducta Alimentària (TCA), per aquesta mateixa raó ha trobat la seva vocació i ajudar a millorar a altres persones que ho passin o hagin passat igual que ella. Violeta Mangriñán vol que tothom tingui una bona salut i una bona relació amb el menjar.

Por mis experiencias, el comer bien me ha ayudado muchísimo. El deporte también me ha ayudado a estar bien“, diu. I les intencions de la influenciadora no s’hi queden, ja que també li agradaria obrir la seva pròpia cafeteria saludable a Madrid capital. “Este estilo de vida me ha ayudado también a canalizar muchas cosas. Trato de concienciar a la gente desde mis redes sociales“. Com deia més amunt l’esport també l’ha ajudat molt fins al punt d’anar a un entrenador personal i compartir en el seu Instagram tots els entrenaments i exercicis que fa cada dia per poder conscienciar als seus seguidors. Per demostrar la seva paraula podem observar que el seu pes és de 54 quilograms i té una alçada de 168 centímetres, si ho calculem a l’índex de massa corporal, ens dona un pes normal.

A la influenciadora se l’ha criticat molt al llarg de tots aquests anys pels retocs estètics i físics que s’ha fet. Un dels canvis més dràstics físicament que podem observar és la seva variant de color de cabell, ja que pel que sembla Violeta s’ha tenyit de tots els colors possibles al llarg de la seva vida: ha portat els cabells negres, pèl-roig i castany.
Quant a la forma de maquillar-se, el canvi és més que notable: si abans apostava per un delineat negre molt marcat quan estava al programa de cites, ara prefereix ressaltar el color d’ulls marcant només les pestanyes. Un altre dels canvis radicals que podem veure és el seu cos, i és que llueix una silueta molt més estilitzada que fa anys, encara que això és cosa de les hores que passa al gimnàs.

Canvi d’imatge de Violeta Mangriñán

A més a les fotos del seu passat podem apreciar com Violeta cometia l’error de depilar en excés les celles deixant el rostre amb una expressió molt rara i difícil de mirar. Tot i això, Violeta ha après dels seus errors i ara llueix unes celles força més poblades que, sens dubte, l’afavoreixen molt més.

Després de retocs estètics fa anys es va operar del pit per augmentar i que hagi passat pel quiròfan ella afirmar que no, que si no ho diria. Però sí que s’ha fet retocs com els llavis amb àcid hialurònic, s’ha posat bòtox als queixals i al cabell, s’ha tret grassa de les galtes, entre d’altres. Com diu ella li agrada molt cuidar-se i si s’ha d’agradar més, es continuarà fent retocs.

Per finalitzar, també podem trobar a la valenciana a altres xarxes socials com:

Bibliografia i referències

E. (2019, 18 junio). ¿Quién es Violeta Mangriñán? fotos, polémicas y todo sobre la modelo española de Supervivientes 2019. Mag. Recuperado marzo de 2022, de https://mag.elcomercio.pe/fama/violeta-mangrinan-fotos-instagram-biografia-e-historia-edad-medidas-carrera-supervivientes-2019-novio-ex-redes-sociales-modelo-espanola-nnda-nnlt-noticia-646250-noticia/

Mangriñán, V. (s. f.-a). Instagram. Violeta Mangriñán. Recuperado marzo de 2022, de https://www.instagram.com/accounts/login/?next=/violeta_mangrinyan/

Mangriñán, V. (s. f.-b). Violeta Mangriñan. YouTube. Recuperado marzo de 2022, de https://www.youtube.com/channel/UCOmd8gw_6SvW9eP7L2PtY7A/videos

MegaStarFM, SOLO TEMAZOS. (2020, 6 junio). El cambio radical de Violeta Mangriñán. MegaStarFM. Recuperado marzo de 2022, de https://www.megastar.fm/te-interesa/influencers/noticias/cambio-radical-violeta-mangrinan-20200606_748455

Molina, B. (2019, 3 mayo). ¿Quién es Violeta Mangriñán? Todo sobre la guerrera tronista de ‘Supervivientes 2019’ elconfidencial.com. Recuperado marzo de 2022, de https://www.elconfidencial.com/television/programas-tv/2019-05-02/violeta-mangrinan-supervivientes-quien-es-myhyv-julen-mujeres-hombres_1963714/

N. (s. f.). Violeta Mangriñán y su intensa relación con Fabio Colloricchio tras «SV 2019». Lecturas. Recuperado marzo de 2022, de https://www.lecturas.com/famosos/violeta-mangrinan

Paz, D. (2021, 15 noviembre). Los planes de Violeta Mangriñán alejada de la televisión. Diario AS. Recuperado marzo de 2022, de https://as.com/tikitakas/2021/11/15/portada/1636993844_316762.html

Tomiuk, Y. (2021, 1 junio). ¿Qué le ha pasado a Violeta Mangriñán? El antes y el después de las operaciones, relación con Fabio. Legit.ng – Nigeria news. Recuperado marzo de 2022, de https://es.legit.ng/biografias/1417947-que-le-ha-pasado-a-violeta-mangrinan-el-antes-y-el-despues-de-las-operaciones-relacion-fabio/

E. (2022, 29 marzo). Vídeo: Violeta Mangriñán cada vez más cerca de cumplir sus dos sueños. www.20minutos.es – Últimas Noticias. Recuperado marzo de 2022, de https://www.20minutos.es/videos/gente/4977993-violeta-mangrinan-cada-vez-mas-cerca-de-cumplir-sus-dos-suenos/

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.