És un mètode vàlid utilitzar la Toxicitat per guanyar fama?

Elm Chertó, conegut a les xarxes socials per ElmilloR és un streamer molt conegut a nivell nacional que des de fa anys té presència a YouTube, Twitter i Twitch. Nascut l’any 1994, destaca principalment per les seves habilitats en el clàssic joc de Riot Games, League of Legends, a més de per haver estat protagonista de nombroses polèmiques en els últims anys.

Tot i que actualment compta amb un gran nombre de seguidors, ElmilloR s’ha convertit en una figura molt reconeguda per culpa de diferents polèmiques.

Imatge extreta de l’stream ElmilloR
Imatge extreta d’Esportsmaníacos

Tot i generar polèmica cada cop que engega stream, Elmillor és reconegut per donar sempre el seu punt de vista tant a Twitch com a Twitter i també opina d’altres streamers. La seva constància fent directes l’ha portat a ser una figura reconeguda per a la comunitat espanyola, a més de ser afiliat del programa de streamers de League of Legends.

“¡Mi toplaner tiene

P*to Sida!”

– ElmilloR

Primer video dins d’equip Orange

Elm ha estat un jugador que ha participat professionalment a un equip d’E-Sports, Team Orange. No obstant, era prou famós i tenia prous seguidors com per no dependre únicament de l’equip de League of Legends així que no va estar massa temps i va seguir la seva trajectòria com a creador de contingut.

ElmilloR no només s’ha dedicat a fer streams de LOL i s’ha donat a conéixer mitjançant la toxicitat sinó que en un inici feia streams IRL (in real life) mentres viatjava amb la seva exparella. Aquí un video seu on conduïa per Estats Units.

Seguidament va fer un torneig de LOL on només hi participaven streamers d’Espanya. Va organitzar-ho tot ell i tenia una durada de 25 dies. El guanyador del premi s’emportaria una remuneració per haver aconseguit la posició més elevada entre tots els jugadors. Aquest video destaca per mostrar tots els enfadaments de l’streamer en aquest torneig, això feia que tingués de forma directa o indirecta més visualitzacions i més fama.

Video dels millors enfadaments

Tutorial

ElmilloR tot i ser una persona polèmica no tot el que fa està malament, ja que també realitza tutorials des de la seva posició de jungla en el videojoc League of Legends. Aquest tutorial és un dels molts videos que fa sobre el MOBA de Riot Games.

Casa gaming

Elm va intentar crear una gaming house amb un grup d’amics que va tenir molt d’èxit en un inici però la casa es va acabar separant. Estava ubicada a Andorra on hi viuen la majoria de creadors de contingut del moment tant a Youtube com Twitch.

Elmillor també ens ha brindat moments de molts riures amb el seu editor “Stanix” que penjaven videos al seu canal de youtube reaccionant a memes dels seus seguidors que ells feien i penjaven a reddit. És una sèrie que va començar amb l’objectiu de fer contingut variat i espontani al seu canal però que es va convertir en una sèrie permanent on cada setmana penjava un video de rialles.

ElmilloR i Stanix reaccionant a memes

El combat més esperat del passat esdeveniment “La Velada del Año” no va ser altre que el protagonitzat per Reven i ElmilloR. Va ser el desig d’un combat entre tots dos el que va provocar que aquest esdeveniment sortís endavant i que els seus dos protagonistes esdevinguessin el centre d’atenció. Si bé tots dos són coneguts a les xarxes, no tots coneixen tota la seva història, com la de l’streamer ElmilloR caracteritzat per ser banejat en més d’una ocasió.

Imatge extreta del directe d’Ibai Llanos

L’enfadament de l’streamer ↗

Feu una visita al video on s’enfada com a forma de connectar amb la gent.

Combat més esperat de l’any ↗

Consulteu el combat de ElmilloR a la famosa “Velada del Año” d’Ibai Llanos.

Torneig de LOL SoloQ Challenge ↗

Coneix el torneig de LOL que ElmilloR va crear amb la comunitat de Twitch.

Si no et vols perdre cap Stream de ElmilloR

Entrega de premis 2022 VS primers streams IRL

CURIOSITATS

ElmilloR va néixer i va créixer a Espanya, actualment, té un gos de raça pastor alemany com a mascota i són molt bons amics. Tant al seu canal de Twitch, com a YouTube, ha comprovat per si mateix, cosa que se sent rebre el suport de milers de persones. Per això sempre intenta oferir-li al públic, el millor contingut, i amb la millor qualitat possible.

Podria dir-se que la vegada que el van banejar de Twitch, ha estat una de les poques vegades en què ElmilloR s’ha mostrat amb tristesa i preocupació. Això és una cosa que va impactar molt els fans, ja que en repetides ocasions, s’ha donat a conèixer com un personatge tòxic, que es burla dels altres i del seu propi equip quan les coses no van bé.

Logo del canal

En una ocasió, va arribar a anunciar a Twitter que lamentablement, el lloc web de Twitch, en el qual es venia exercint com a streamer, el va banejar permanentment. Ell mateix va explicar el motiu pel qual havia aconseguit el seu sisè strike, raó suficient per la qual se li va donar un baneig indefinit; el motiu va ser, que se li va acudir presentar contingut sexual mentre gravava, cosa que, segons comenta el mateix ElmilloR, van ser alguns troleus per part dels seus fans.

ElMillor Twitch

Malgrat tot això, ElmilloR no es va rendir, va continuar fent directes al seu canal de YouTube, on ha seguit demostrant l’èxit que té. Alhora, en veure tota aquesta situació, els fans del streamer van expressar el seu suport complet i incondicional, per la qual cosa van promoure un hashtag amb el qual van fer recapacitar la xarxa social; en passar el temps, ElmilloR va aconseguir recuperar el compte i ara aquest es troba actiu.

ElmilloR va rebre un contracte sobre una plataforma de slots (màquines tragamonedes). Els seus streams no només han passat únicament a videojocs com al League of Legends sinó que una gran part consisteix en el tema de jugar a la màquina òbviament juga amb els diners que li deixen, no son els seus. Arran de jugar a l’app ElmilloR va participar en tornejos reals de poker de Barcelona on va quedar en el podi entre els 10 millors.

ElMilloR slots

fufu

ELMILLOR VS LA POLÈMICA DEL XOCAS

ElMilloR vs Xocas

Una de les últimes polèmiques en les que s’ha trobat Elm ha estat en el debat del Xocas, un famós streamer d’actualitat que afirma haver rebutjat la xifra de 3.000.000 milions d’euros d’una marca de videjocos d’atzar. ElMillor en veure les paraules del Xocas no es va quedar callat i va decidir donar la cara i parlar sobre el tema ja que no li semblava correcte el que deia i que estava mentint, que era il·legal el que deia i que s’estava posant en problemes judicials.

sssss

La seva carrera d’influencer l’ha portat a la fama, això és perquè va col·laborar amb personatges com El Rubius un famós youtuber malagueny que va decidir fugir a Andorra per no pagar els impostos, a més és el nòvio d’Irina Isasi, una influencer espanyola. També es va ajuntar amb Tyler 1 entre d’altres, un streamer exclusivament de LOL molt famós a Estats Units. Penso que ElmilloR és únic i especial per la seva forma de ser, la sinceritat que transmet i la transparència amb que fa i diu les coses.

És un personatge que es posa a les polèmiques per gust, perquè ell té un coneixement i si entra en un debat serà per guanyar-lo perquè també s’ha de dir que és orgullós i que amb el seu ego, a vegades porta una superioritat que molesta a tothom, tant streamers com amics. En el fons és un bon streamer, dedica temps amb el que li agrada i sempre es posiciona i dona el seu punt de vista i això el fa únic i no un més del “montón”. D’altra banda, té una comunitat un pèl tòxica que fa que sempre hi hagi polèmiques tant a twitter com ha twitch fent que els seguidors siguin més agressius del normal amb les paraules.

ElmilloR fent stream

La gran personalitat que té el fa diferent i té idees ingenioses així que aquest video sobre els 100 clips més vistos del seu canal us pot deixar una rialla i un somriure al veure el “rage” en cada jugada d’aquest streamer que ha nombrat aquest video com el més especial, que també hi trobaràs moments del passat entre amics, entrevistes, debats. Al final Elm Chertó és un individu que ha sobreviscut en aquest món ple d’streamers, s’ha buscat la vida i ha trobat la seva fòrmula, mitjançant la polèmica o l’enfadament com a forma per connectar amb la gent. No obstant, cal destacar lo bo que és en el MOBA de Riot Games com a jungla. Tots els moments que ens ha brindat de rialles i opinions, que al final han fet que ens quedessim recolzant la seva persona.

as

Webgrafia

ELMILLOR VS REVEN | LA VELADA DEL AÑO (2022) Youtube

EL COMIENZO DEL TILT (2019) Youtube

TWITCH RIVALS? VS KAMI, ELOJONINJA, MANUTE (2021) Youtube

ELMILLOR DESMENTINT AL XOKAS (2023) Youtube

MEME REVIEW EP.19 (2022) Youtube

“Salamanca es la capital de algo, ¿verdad?” (2021) elconfidencial

CASA GAMING (2022) Youtube

Elmillor rage compilacion (2020) Youtube

ELMILLOR SE VA A LAS VEGAS (2022) Youtube

MASTERCLASS A LA JUNGLA (2023) Youtube

MI NUEVA MANSIÓN EN COREA!!! (2021) Youtube

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.