En el umbral de la muerte, d’Eduard Pascual

Títol original: En el umbral de la muerte

Autor: Eduard Pascual

Any de publicació: 2010

Gènere: misteri

Idioma: castellà

Argument

El cos de Mossos d’Esquadra de Figueres s’enfronta a un dels casos més estranys que mai s’han trobat: “l’estrangulador del Boockcrossing”, un assassí en sèrie escull casos dels llibres de Manuel Vázquez Montalbán i els recrea fil per randa en els seus crims. I, per més inri, escull les seves víctimes per Internet entre els lectors que participen al Bookcrossing de Figueres. En definitiva, l’assassí juga amb el món dels llibres per matar les seves víctimes i despistar la policia.

I l’encarregat del cas és el sergent Pep Flores, un policia rebel, indisciplinat, irreverent i que sempre tira pel dret, però que és intuïtiu i intel·ligent. És un policia de raça. I per resoldre el cas comptarà amb l’ajuda d’un misteriós informàtic involucrat en el cas. Malgrat tot, Flores es troba en un moment molt delicat de la seva vida: té entre mans el cas més estrany de la seva carrera professional, la seva exdona li fa la vida impossible, i un amic seu fa poc va ser assassinat.

Sobre l’autor

Foto: Tura Soler

Eduard Pascual va néixer a Barcelona el 1965 i viu a Llers (Alt Empordà) des de fa temps. Va ser especialista en la investigació criminal dels Mossos d’Esquadra fins al 2005, quan es va retirar del seu servei ordinari per una malaltia auditiva. La seva tasca com a policia són la font d’inspiració de les seves obres. L’any 2008 va ser escollit escriptor del mes de setembre per l’Associació d’Escriptors de Novel·les i també ha rebut diversos guardons literaris. Una altra novel·la de l’autor és Códex 10.

Ara que ja saps més coses sobre el llibre, vols obrir la guia i veure en quines places i carrers de Figueres té lloc la trama d’En el umbral de la muerte?

Què n’opines?

La teva opinió sobre aquest llibre ens importa! Deixa aquí els teus comentaris…

Deixa un comentari